Novinky

03.02.2022

Prostory pro gastronomii


Tato publikace upřesňuje škálu rozměrů při stolování.
Vzorové programy umožňují dimenzovat stravovací střediska podle typu, kvality služeb a dalších hledisek.

Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním ale i racionalizaci uspořádání výrobních prostorů Zároveň uplynulo již kolem padesáti let od stanovení ergonomických zásad při stolování Důstojná gastronomie jejíž tradici uchovávalo malé množství výběrových restaurací se mohla rozšířit do dalších aspirujících na zvýšenou úroveň služeb Rovněž požadavky na pohodlnost místa u stolu se zvýšily to odpovídá i antropometrickým výzkumům provedeným před rokem 2010 v Brně Na jejich základě bylo možno v této publikaci stanovit novou upřesněnou škálu rozměrů při stolování podle poskytovaného pohodlí a způsobu prostření stolu Zpřesnění plošných nároků kuchyňských prostorů a jejich používané technologie v současnosti vychází z mnohaleté praxe spoluautora publikace Vzorové programy pak umožňují dimenzovat stravovací střediska podle typu kvality služeb a dalších hledisek


Z obsahu :

Ergonomie obsluhy a sezení- odstupy  stolů pro hosty , průchody pro obsluhu, výčep a bar, prostory hostů, vinárny a pivnice....

 

8957-21012022141940-0001_400

Publikaci si můžete objednat zde nebo si ji přijďte prohlédnout a osahat do naší brněnské prodejny na Kounicove 67.

 

« zpět na výpis akcí